Αυγουστή: «Μας βοήθησε πάρα πολύ το γρήγορο γκολ, να μην ακούει ο Λοϊζος»

Δημοσιεύθηκε 4.11.2023
Αυγουστή: «Μας βοήθησε πάρα πολύ το γρήγορο γκολ, να μην ακούει ο Λοϊζος»

Διαβάστε όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα και την νίκη της Ομόνοιας με 2-0.

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Καταφέραμε και σκοράραμε στην πρώτη φάση και αυτό βοήθησε πάρα πολύ για να μπούμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε, έρχεται ακόμα ένα ντέρμπι που θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που μας στήριξε από το 1ο λεπτό»

Για το γεγονός πως είναι η μόνη αήττητη ομάδα: «Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα, είναι αρκετά δύσκολο. Είναι μακρύς ο δρόμος, τώρα ξεκινήσαμε»

Για το γεγονός πως κέρδισε πρώτη φορά τον Απόλλωνα: «Αυτά είναι τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα για εμένα. Δεν δίνω αφορμή. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και βλέπουμε την συνέχεια»

Για το γεγονός πως δεν δέχτηκε γκολ σε τρία σερί παιχνίδια: «Είναι σημαντικό γιατί σαν σύνολο μας στοίχισαν τα παιχνίδια που δεχτήκαμε αρκετά γκολ. Σαν σύνολο δουλέψαμε και κράτησαν τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο αρκετά καλά»

Για την κριτική που δέχτηκε ο Λοΐζου: «Πρέπει να αρχίσει να μην ακούει τις κριτικές. Όπως και εγώ, αν άκουγα αυτά που λέγονται, θα έπρεπε να κάνω 10 αλλαγές. Ο Λοΐζος δούλεψε πάρα πολύ, όπως και ο Κουλιμπαλί»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ