ΦΩΤΟ: «Το θαύμα της Πάφος FC»

Δημοσιεύθηκε 1.11.2023
ΦΩΤΟ: «Το θαύμα της Πάφος FC»

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ΕΑΚ - ΠΣΑΤ που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στην Πάφο, οι αθλητικοί συντάκτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Πάφος FC.

«Τo θαύμα της Πάφος FC», έτσι το χαρακτήρισε ο επί σειρά ετών αρχισυντάκτης του «ΓΗΠΕΔΟΥ» Δημήτρης Δημητρίου, σε ανάρτησή του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως: «Αυτά που είδαμε είναι φανταστικά. Τέτοιες εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν πουθενά στην Κύπρο! Ευχαριστούμε κ. Θεοχαρους»...

Και η αλήθεια είναι ότι έκπληκτοι έμειναν και άλλοι συναδέλφοι ενώ εντυπωσιάστηκαν και οι εξ Ελλάδος αθλητικοί συντάκτες.

4680877335554699 φοτο4

4680877240633321 φοτο5

4680877154627262 φοτο2

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ