Με απρόοπτο η ενδεκάδα του Αυγουστή

Δημοσιεύθηκε 29.10.2023
Με απρόοπτο η ενδεκάδα του Αυγουστή

Όχι μόνο δεν είναι στην ενδεκάδα αλλά είναι και εκτός αποστολής ο Γιαν Λέτσιακς. Έτσι ο προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή, αναγκαστικά προχώρησε σε αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Σιπριάνο να παίρνει τη θέση του Τσέχου που ταλαιπωρείται από ίωση.

Όπως ήταν λογικό, δεν άλλαξε πολλά ο Κύπριος τεχνικός σε σχέση με το διπλό απέναντι στην Πάφο.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας αποτελείται από τους: Φαμπιάνο, Μάθιους, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Μπασιρού, Κούσουλος, Μπέζους, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ