ΒΙΝΤΕΟ: Ο Έβανς «αγκάλιασε» μια αποθήκη και ο Ροβάνπερα τον τίτλο στο WRC

Δημοσιεύθηκε 28.10.2023
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Έβανς «αγκάλιασε» μια αποθήκη και ο Ροβάνπερα τον τίτλο στο WRC

Στα 6,3 χλμ. μετά το σημείο εκκίνησης της 11ης ΕΔ του Ράλι Κεντρικής Ευρώπης εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες του Έλφιν Έβανς για τον τίτλο στο WRC. Ο 34χρονος Ουαλός έχασε τον έλεγχο του GR Yaris Rally1, το οποίο κατέληξε πάνω σε μία ξύλινη αποθήκη.

Ο Έβανς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και έτσι ο τίτλος οδηγών καταλήγει στον teammate του στην Toyota Gazoo Racing, Κάλε Ροβάνπερα, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο Φινλανδός έχει προβάδισμα 31 βαθμών, με δύο αγώνες να απομένουν, κάτι που σημαίνει ότι έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στο WRC.

Μετά την ολοκλήρωση της 11ης ειδικής διαδρομής, ο Ροβάνπερα είναι στη 2η θέση της γενικής κατάταξης, στα 11,1 δλ. πίσω από τον πρωτοπόρο Τιερί Νεβίλ (Hyundai).

Central European Rally (9-11) - Crash Elfyn Evans #cer #cerwrc #rally pic.twitter.com/gIgcacvPXH

— rallye-mag (@rallyemag) October 28, 2023

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ