Όταν «πρέπει», κάνει πισωγύρισμα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 25.10.2023
Όταν «πρέπει», κάνει πισωγύρισμα

Οι αποδοκιμασίες στο τέλος της αναμέτρησης με την Ομόνοια άφησαν το αποτύπωμά τους στην Πάφος FC, καθώς οι προσπάθεια των παικτών του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Kαι μπορεί ο Ισπανός να είπε στις δηλώσεις του πως κυριάρχησε η ομάδα του, όμως η πραγματικότητα είναι πως ήταν ανούσια.

Και το γεγονός ότι σε ακόμη ένα ντέρμπι με ομάδες που θα παλέψει για τον τίτλο δεν βρήκε τον δρόμο για τη νίκη, προκάλεσε περισσότερο προβληματισμό. Συγκεκριμένα, έφερε ισοπαλίες με Άρη και ΑΕΚ και ηττήθηκε από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Άρα, εκεί που πρέπει να κάνει το βήμα, μπλοκάρει, με αποτέλεσμα να έχει χάνει έδαφος.

Δεν είναι απαγορευτική η διαφορά, αφού είναι στο -4 από την κορυφή, όμως ο κόσμος φέτος περίμενε πολύ περισσότερα και δεν τα βλέπει για την ώρα. Και μπροστά της η Πάφος FC έχει μία σειρά παιχνιδιών στα οποία, για να μην χάσει το τρένο, επιβάλλεται να κερδίσει. Συγκεκριμένα, παίζει εκτός με τον Απόλλωνα το Σάββατο για την 9η αγωνιστική και με την Ανόρθωση εντός για την 10η στροφή. Είναι όμως και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, κερδίζοντάς τα, να κάνει δυναμική επιστροφή και να χριστεί ξανά από τα μεγάλα φαβορί για την κούπα.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ