Οι δηλώσεις Καρσέδο - Ικόκο είναι θέμα για την Πάφο… 

Δημοσιεύθηκε 24.10.2023
Οι δηλώσεις Καρσέδο - Ικόκο είναι θέμα για την Πάφο… 

Ο Τζόρνταν Ικόκο μιλώντας στη Cablenet μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια εξέφρασε την έντονη απογοήτευση του για την εικόνα της ομάδας του. Αυτή δεν είναι η Πάφος, είπε μεταξύ άλλων για να προσθέσει ότι πρέπει να τα αλλάξουν όλα ενόψει συνέχειας. Από την πλευρά του ο προπονητής μίλησε για κυριαρχία!

«Δεν θυμάμαι ξεκάθαρες ευκαιρίες από αυτούς. Κυριαρχήσαμε, αλλά δώσαμε δύο γκολ τόσο νωρίς και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε».

Οι δηλώσεις του Χουάν Κάρλος Καρσέδο σε συνδυασμό με αυτές του Τζόρνταν Ικόκο είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει την ομάδα. Πόσο διαφορετικά «διάβασαν» το ίδιο παιχνίδι παίκτης και προπονητής…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ