Πετρίδης για γήπεδο: «Σε πολύ προχωρημένο στάδιο - Δεν είπα μέχρι το 2026 να είναι έτοιμο»

Δημοσιεύθηκε 23.10.2023
Πετρίδης για γήπεδο: «Σε πολύ προχωρημένο στάδιο - Δεν είπα μέχρι το 2026 να είναι έτοιμο»

Για την προσπάθεια ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου μίλησε ανάμεσα σε άλλα στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Eίναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Έχει τελειώσει η τεχνοοικονομική μελέτη, παραδόθηκε στην εταιρεία και σε συγκεκριμένο επενδυτή που ενδιαφέρεται, αναμένουμε απάντηση μέχρι τέλους του χρόνου. ΝΑ διευκρινίσω κάτι, δεν είπα ότι το 2026 θα είναι τελειωμένο το γήπεδο, είπα μέχρι τότε ελπίζω να γίνονται τα έργα. Αν ξεκινήσουν όπως τα αναμένουμε μπορεί εκείνη τη χρονιά να είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Μπορεί να μην είναι και καθόλου γιατί αν δεν υπάρξει θετική απάντηση από αυτόν τον επενδυτή, τότε ξανά από την αρχή. Αυτός καλύπτει το 50%. Δικαιούμαστε για τα άλλα 50% μια επιδότηση που έχουμε από το κράτος, μιλάμε με τον ΚΟΑ. Κι ένα μικρό ποσοστό 20% του τελικού ποσού θα πρέπει να εξευρεθεί από την εταιρεία. Γήπεδο γκρουπ 4 που δικαιούται να κάνει οποιοδήποτε παιχνίδι, 15.000 θέσεων».

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ