Αυγουστή: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι - Δεν φοβάμαι να πω για πρωτάθλημα»

Δημοσιεύθηκε 23.10.2023
Αυγουστή: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι - Δεν φοβάμαι να πω για πρωτάθλημα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου μετά το μεγάλο διπλό των πρασίνων επί της Πάφου με 2-0.

Αναλυτικά...

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Σήμερα κάναμε το τέλειο παιχνίδι, όλοι οι ποδοσφαιριστές αξίζουν συγχαρητήρια. Ακολούθησαν κατά γράμμα το πλάνο της ομάδας και δίκαια κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι από σήμερα ανήκει στο παρελθόν. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο, όσοι ήρθαν σήμερα είχαν θετική ενέργεια κι αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε άλλο ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με μια πάρα πολύ καλή κι οργανωμένη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Να τους καλέσουμε να είναι εκεί να μας στηρίξουν και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μεγάλος ο μαραθώνιος, είναι αkόμη πιο δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι κάθε παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Πάφο».

Για τον Κουλιμπαλί: «Είναι καλός ποδοσφαιριστής, ψηλός και γρήγορος. Έχουμε ένα θέμα στην Κύπρο, με το πρώτο λάθος στοχοποιούμε ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα, να τους δώσουμε κάποιο χρόνο. Σε όλες τις ομάδες όχι μόνο στη δική μου. Έρχονται σε ένα νέο πρωτάθλημα, αρκετοί νομίζουν ότι είναι εύκολο, αλλά είναι αρκετά ανταγωνιστικό και δύσκολο το πρωτάθλημα μας. Και πρέπει να τους στηρίζουμε. Εγώ είμαι ο προπονητής και πρέπει να στηρίξω κάθε παίκτη στα αποδυτήρια και σίγουρα όταν έχει την ευκαιρία και την αξιοποιήσει, γιατί να μην συνεχίσει να παίζει»;

Για τον κόσμο που ζητά πρωτάθλημα: «Είμαι εδώ αρκετά χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Κάθε χρόνο είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν με φοβίζει να πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, ξέρω που βρίσκομαι. Ο στόχος ο δικός μου είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά η ομάδα. Δεν σας κρύβω ότι αυτά τα παιχνίδια μου αρέσουν πάρα πολύ, υπάρχει ανταγωνισμός τόσο από τους παίκτες όσο και από εμάς τους προπονητές».

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ