Διπλό του Παφιακού επί του ΑΠΟΕΛ, ιστορική πρώτη νίκη για την Ένωση-Αναγέννηση

Δημοσιεύθηκε 21.10.2023
Διπλό του Παφιακού επί του ΑΠΟΕΛ, ιστορική πρώτη νίκη για την Ένωση-Αναγέννηση

Με δύο αγώνες έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής (20/10) το 47ο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α' Κατηγορίας Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ».

O Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ κέρδισε στο «Λευκόθεο» τον ΑΠΟΕΛ με 3-1 σετ ενώ η Ένωση-Αναγέννηση Δερύνειας κέρδισε στο πρώτο της παιχνίδι την ΑΕΚ Καραβά με 3-0 σετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΟΠΕ:

Πέρασε από το «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» ο Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ επικράτησε με 1-3 του πολύ ανταγωνιστικού ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλάζιοι» προηγήθηκαν με 0-2 σε δυο πρώτα σετ πραγματικά ντέρμπι.

Στο πρώτο ο ΑΠΟΕΛ ήταν μπροστά στο σκορ με 17-15, αλλά ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ προηγήθηκε 23-20 για να επικρατήσει 21-25 σε 27’. Εντυπωσιακό ήταν το δεύτερο σετ με τον Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟ να προηγείται 11-17, αλλα τον ΑΠΟΕΛ να ανατρέπει το σκορ να οδηγεί το σετ στους έξτρα πόντους. Τελικά, η ομάδα του Cannestracci επικράτησε με 28-20 σε 34’ και έγραψε το 0-2 σετ.

Στο τρίτο σετ ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε 20-18 και επικράτησε 25-23 σε 27’ και μείωσε σε 1-2 σετ. Στο τέταρτο σετ ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε μπροστά στο σκορ 13-09 με τον Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟ όμως ν α εποκρατεί 25-23 σε 27’ και να επικρατεί με 1-3 σετ.

ΑΠΟΕΛ (Μ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ): Αkande, Greber, Rodriques, Κυπριανού, Gorbatov, Φ. Χρυσοστόμου – Λίμπερο: Στ. Χρυσοστόμου – Αλλαγές: Zubkov.

Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (J. CANNESTRACCI): Tavares, Προδρόμου, Krikun, Σαββίδης, Enrique, Gil – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Σωκράτους, Παναγιωτίδης.

Πρώτη νίκη για ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η ΄ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023. Στο πλαίσιο της πρεμιέρας επικράτησε στην Κλειστή Αίθουσα Δερύνειας με 3-0 της ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ.

Το πρώτο σετ ήταν πολύ ανταγωνιστικό με την ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ να προηγείται 11-12. Το σετ οδηγήθηκε στους έξτρα πόντους με την ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ να επικρατεί 27-25 αε 33’. Στο δεύτερο σετ η ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ βρέθηκε μπροστα με 19-17, αλλά η ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ξέφυγε 22-19 και επικράτησε 25-20 αε 28’ γράφοντας το 2-0 αετ. Στο τρίτο σετ η ΈΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ προηγήθηκε 22-17 για να επικρατήσει 25-20 σε 27’ κερδίζοντας τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (S.STEFANOVIC): Καραγιάννης, Antonic, Vanags, Αντωνιάδης, Araujo, iliev – Λίμπερο: Παντελή, Παπαίωάννου – Αλλαγές: Πέτρου.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (D. BONIC): Χρυσοστόμου, Δημητρίου, Allen Silva, Herrera, Urquola, Rivas – Λίμπερο: Βαρνάβα, Καλαφάτης – Αλλαγές: Xριστοφή, Καρακατσάνης, Α. Χρυσοστόμου, Σοφοκλέους.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ