Ξανά τραυματίας ο Κβιλιτάια

Δημοσιεύθηκε 7.10.2023
Ξανά τραυματίας ο Κβιλιτάια

Από εκεί που ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην ενδεκάδα τελικά έμεινε εκτός αποστολής ο Γκιόργκι Κβιλιτάια για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Οθέλλο στο «Αμμόχωστος».

Ο Γεωργιανός επιθετικός αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού κι ως εκ τούτου δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ των γαλαζοκιτρίνων.

Θυμίζουμε πως ο Κβιλιτάια είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα στην προθέρμανση του αγώνα με την Πάφο με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή να πάρει τη θέση του ο Γαβριήλ. Στον αγώνα με τον Εθνικό ήταν στον πάγκο χωρίς να χρησιμοποιηθεί και φαινόταν πως θα επέστρεφε στο ματς με τον Οθέλλο, όμως αυτό δεν συνέβη καθώς αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ