«Tη Δευτέρα αντίο σε Σα Πίντο, αναλαμβάνει ο Στόιλοφ τον ΑΠΟΕΛ»

Δημοσιεύθηκε 6.10.2023
«Tη Δευτέρα αντίο σε Σα Πίντο, αναλαμβάνει ο Στόιλοφ τον ΑΠΟΕΛ»

Παρά το κλίμα υποστήριξης που υπάρχει από μεγάλη μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ προς τον Ρικάρντο Σα Πίντο ζητώντας την παραμονή του στην ομάδα ορισμένα Μέσα στη Βουλγαρία θεωρούν δεδομένο τόσο το διαζύγιο με τον Πορτογάλο προπονητή όσο και τη συμφωνία με τον Στάνιμιρ Στόιλοφ.

Συγκεκριμένα αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο Σα Πίντο δεν θα συνεχίσει ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ και ότι το συμβόλαιό του θα λυθεί πρόωρα. «Η κυπριακή ομάδα δεν θα πληρώσει αποζημίωση και θα τον αντικαταστήσει με τον Στάνιμιρ Στόιλοφ», σημειώνεται.

Επιπροσθέτως αναφέρεται πως το διαζύγιο με τον Πορτογάλο θα επισημοποιηθεί τη Δευτέρα και ότι τότε ο Βούλγαρος προπονητής θα υπογράψει το συμβόλαιό του, μαζί με τον Τσάνκο Τσβετάνοφ ο οποίος θα είναι ο βοηθός του και θα ταξιδέψει μαζί του για την Κύπρο.

«Ο Στόιλοφ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε ένα νέο περιβάλλον σε ιδανικό χρονικό σημείο λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων» σημειώνεται επίσης.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ