Ντομίνγκεθ: «Πρέπει εσύ να τα κάνεις εύκολα, όπως κάναμε σήμερα»

Δημοσιεύθηκε 2.10.2023
Ντομίνγκεθ: «Πρέπει εσύ να τα κάνεις εύκολα, όπως κάναμε σήμερα»

Διαβάστε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 5-1 επί του Εθνικού στο ΓΣΠ ο βοηθός προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Χοσέ Ντομίνγκεθ, ο οποίος είχε την ευθύνη του κοουτσαρίσματος ένεκα της τιμωρίας του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Η ομάδα ακολούθησε το πλάνο πολύ καλά. Με τα προβλήματα με τους επιθετικούς, συμβιβαστήκαμε καλά, όλοι επιτίθενται όλοι αμύνονται, είναι καλό να σκοράρεις πολλά γκολ, δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Παρότι ισοφαριστήκαμε η ομάδα έμεινε ήρεμη, αντιδράσαμε. Δουλέψαμε πολύ στις στατικές φάσεις και τις δεύτερες μπάλες. Σήμερα σκόραραν πέντε παίχτες. Κάνει την ομάδα να πιστεύει στη διαδικασία. Είμαστε χαρούμενοι που ακολούθησαν το πλάνο κι είχαμε φανταστικό παιχνίδι. Αυτή η εμφάνιση δίνει αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

Αυτός είναι ο στόχος, να δουλεύουμε και να δείχνουμε καλή εικόνα. Σημαντικοί παίχτες έχασαν την προετοιμασία, Εντονγκαλά, Βιγιαφάνες, μετά ήταν το πρόβλημα του Κρέσπο. Γενικά είχαμε και προβλήματα με τους επιθετικούς ενώ είχαμε Ευρώπη και δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε ομάδα που ψάχνει την πρόοδο, σιγά-σιγά τη δείχνουμε στο γήπεδο, δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, πρέπει εσύ να τα κάνεις εύκολα όπως σήμερα. Προφανώς έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, όπως πάντα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα καλά πράγματα που κάνουμε και να διορθώσουμε τα λάθη.

Κάθε παιχνίδι και αντίπαλος είναι διαφορετικός. Είναι πολύ θετικό και σημαντικό αποτέλεσμα, μας κάνει να πιστεύουμε αλλά πρέπει να έχουμε τα πόδια στο έδαφος.

Για τους τραυματίες: «Τομανέ και Δώνης κάνουν τρέξιμο, το πιθανότερο θα τους δούμε πίσω μετά τη διακοπή. Ο Γουίλσον είναι διαφορετικό, θα χρειαστεί τέσσερις-πέντε βδομάδες για να επανέλθει. Ο Κβιλιτάια αποφασίστηκε να προφυλαχθεί αφού δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί».

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ