Με οδηγό τη Γουαλαδαχάρα για ακόμη μία σπουδαία νίκη η Σάκκαρη

Δημοσιεύθηκε 29.9.2023
Με οδηγό τη Γουαλαδαχάρα για ακόμη μία σπουδαία νίκη η Σάκκαρη

Μία πολύ δυνατή αντίπαλη θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στο Τόκιο (11:00), στον δρόμο για το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο, μετά από αυτό της Γουαδαλαχάρα.

Ο λόγος για τον Καρολίν Γκαρσία, η οποία βρίσκεται στο Νο. 10 της παγκόσμιας κατάταξης. Μάλιστα, η Γαλλίδα τενίστρια βρέθηκε στον δρόμο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και την προηγούμενη εβδομάδα στο Μεξικό, επικρατώντας εύκολα 2-0 σετ (6-3, 6-0), δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο ίδιο μοτίβο θέλει να συνεχίσει και στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, έχοντας ως οδηγό την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας στο Μεξικό.

Στο χθεσινό της παιχνίδι και πρώτο στη διοργάνωση, η Σάκκαρη πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ντόι, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και η Γκαρσία της Καλίνινα.

Αυτή θα είναι η έκτη φορά που τεθούν αντιμέτωπες, με την καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια να ηττάται στις τρεις πρώτες και να νικά τις δύο επόμενες. Πλέον, θέλει να φέρει τα πράγματα σε απόλυτη ισορροπία, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στο τρίτο τρόπαιο της καριέρας της.

Φυσικά, πέραν αυτού, η Σάκκαρη θέλει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, για να είναι παρούσα στα WTA Finals του Νοεμβρίου που θα διεξαχθούν στο Κανκούν του Μεξικού και συμμετέχουν οι οκτώ καλύτερες τενίστριες της χρονιάς.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ