Επιστολή Κούμα στα Σωματεία - Αυστηρότερες τιμωρίες για αναίτιες δηλώσεις κατά της διαιτησίας

Δημοσιεύθηκε 20.9.2023
Επιστολή Κούμα στα Σωματεία - Αυστηρότερες τιμωρίες για αναίτιες δηλώσεις κατά της διαιτησίας

Επιστολή Κούμα στους Προέδρους - Αυστηρότερες ποινές για δηλώσεις κατά διαιτησίας

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας απέστειλε επιστολή στους Προέδρους των Σωματείων με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στον χώρο της διαιτησίας.

Ο Γιώργος Κούμας ζητά από τα σωματεία να αποφεύγουν τις αναίτιες δηλώσεις για την διαιτησία μετά το τέλος των αγώνων. Τους προτρέπει να στέλνουν γραπτώς τα παράπονα τους στην Ομοσπονδία και από εκεί θα μεταφέρονται στην επιτροπή διαιτησίας.

Μάλιστα δεν διστάζει να αναφερθεί σε πιο σκληρές ποινές, μέχρι και αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ