Tσέφεριν: «Θα είναι παράλογο να ασκηθεί δίωξη στον Ρουμπιάλες για ένα φιλί»

Δημοσιεύθηκε 19.9.2023
Tσέφεριν: «Θα είναι παράλογο να ασκηθεί δίωξη στον Ρουμπιάλες για ένα φιλί»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε δηλώσεις του σε Μέσο της Σλοβερνίας πήρε μια θέση που θα συζητηθεί, καθώς θεωρεί «παράλογο» να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Ρουμπιάλες για ένα... φιλί.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν σε συνέντευξη του στη Σλοβενία δεν μίλησε μόνο για το «ντου» της Σαουδικής Αραβίας στο ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της UEFA ρωτήθηκε για ένα από τα «καυτά» θέματα των ημερών, το φιλί του πρώην πια προέδρου της Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο, χωρίς τη συγκατάθεση της και η άποψη του μπορεί να χαρακτηριστεί αμφιλεγόμενη.

Την ώρα που μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής κοινότητας θεωρεί πως πρόκειται για σκάνδαλο και ως φυσικό επόμενο ο Ρουμπιάλες έχασε το αξίωμα του από τη FIFA, ο Σλοβένος θεωρεί πως είναι μια υπόθεση που έχει πάρει «παραπάνω έκταση» λόγω των Media. Μάλιστα με την ιδιότητα του ως δικηγόρος χαρακτήρισε «παράλογη» τη δίωξη του Ρουμπιάλες με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Αυτό που έκανε ο Ρουμπιάλες ήταν ανάρμοστο και ακατανόητο. Όμως όταν διάβασα ότι αυτή του η συμπεριφορά θεωρήθηκε σοβαρό έγκλημα… Σαν δικηγόρος, αυτό μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Ο Τύπος έκανε όλο αυτό το θέμα τόσο σημαντικό», ανέφερε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ