«Καμπάνα» σε Φαν Ντάικ!

Δημοσιεύθηκε 8.9.2023
«Καμπάνα» σε Φαν Ντάικ!

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο ματς κόντρα στην Νιούκαστλ θα αναγκάσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να μείνει εκτός από το ματς της Λίβερπουλ με την Γουλβς, με την αγγλική FA να του ρίχνει επίσης βαρύ πρόστιμο για τα "γαλλικά" του προς τον διαιτητή.

Η Λίβερπουλ έκανε τεράστια ανατροπή στο πλαίσιιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League επικρατώντας 2-1 της Νιούκαστλ αν και έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα για μία αγωνιστική ώρα, ωστόσο το ματς αυτό δεν φέρνει μόνο γλυκές αναμνήσεις για τους κόκκινους.

Και αυτό γιατί υπήρχε η φάση της αποβολής του Φαν Ντάικ που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, με τον Ολλανδό στόπερ να βλέπει απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Ίσακ και να πηγαίνει πρόωρα προς τα αποδυτήρια, με το ξέσπασμά του κατά του διαιτητή Τζον Μπρουκς κατά την αποχώρησή του να μη μένει ατιμώρητο.

Ο Φαν Ντάικ έχασε το ματς με την Άστον Βίλα την περασμένη Κυριακή λόγω της αποβολής του, όμως αυτό δεν θα είναι το μοναδικό παιχνίδι από το οποίο θα λείψει αυτό το διάστημα, με την αγγλική FA να ανακοινώνει την Παρασκευή (8/9) πως του επέβαλε επιπρόσθετη ποινή, μίας αγωνιστικής, για το ματς της 16ης Σεπτεμβρίου κόντρα στην Γουλβς στο "Μολινό".

Επιπλέον, ο Ολλανδός θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 116 χιλιάδων ευρώ για τη συμπεριφορά του, με τον Γιούργκεν Κλοπ να καλείται πλέον να βρει άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας για το προσεχές ματς πρωταθλήματος της ομάδας του.

sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ