Συνεχίζουν μαζί Απόλλωνας και Πετρολίνα

Δημοσιεύθηκε 8.9.2023
Συνεχίζουν μαζί Απόλλωνας και Πετρολίνα

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία Petrolina Holdings (Public) Ltd, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του παντελονακίου και στη δεξιά επωμίδα της φανέλας επίσημης εμφάνισης.

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Κύπρο.

Εταιρικό προφίλ

Η Petrolina (Holdings) Public Ltd («Πετρολίνα»), η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, η οποία ηγείται του ομίλου Petrolina Public Group, είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Κύπρο και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου.

Με πλεονέκτημα την εμπειρία έξι δεκαετιών, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, η Πετρολίνα στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα της κυπριακής οικονομίας, παρέχοντας ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Petrolina (Holdings) Public Ltd (ΗΕ 1018) δημόσια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (Χ.Α.Κ.) από το 2000, έχοντας αναπτυχθεί οργανικά αλλά και μέσω εξαγορών διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πρατηρίων καυσίμων στην Κύπρο με τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina, Eni και Agip. Επίσης, μέσω της θυγατρικής εταιρείας SILK OIL S.A., διαθέτει σημεία πώλησης υγρών καύσιμων και στην Ελλάδα. Παράλληλα, διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές αποθήκευσης και διαχείρισης υγρών καυσίμων στο Βασιλικό στην Κύπρο όπως επίσης στη Σάμο και στα Χανιά, ενώ δραστηριοποιείται μέσω των συνδεδεμένων εταιρειών της και στον τομέα ανεφοδιασμού αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου στην Κύπρο ως επίσης και στα ελληνικά αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Ζακύνθου.

Με επιχειρηματική διορατικότητα και συγκροτημένη στρατηγική, η Πετρολίνα συνεισφέρει στην καινοτομία, επενδύοντας σε σύγχρονες και περιβαλλοντικά υπεύθυνες υποδομές που ικανοποιούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Η Πετρολίνα έχει ταυτιστεί με την ποιότητα και τη σταθερότητα και αποτελεί εγγύηση ανάπτυξης και προόδου.

Θέτοντας ως στρατηγική προτεραιότητα τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, η Πετρολίνα λειτουργεί με σεβασμό στη συμπόρευση της οικονομικής ανάπτυξης, της περιβαλλοντικής προστασίας και της κοινωνικής συνοχής. Η εφαρμογή στρατηγικών Βιώσιμης Ανάπτυξης, η προστασία του περιβάλλοντος και η αναχαίτιση της κλιματικής αλλαγής, αποτελούν για την Πετρολίνα σημαντική πρόκληση, στην οποία δηλώνει παρών, υιοθετώντας πολιτικές που να διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα, τη συνεχή δραστηριοποίηση και τη μακρόχρονη ανάπτυξη της.

Άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο, η Πετρολίνα εφαρμόζει διαχρονικά μια πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ανταποκρινόμενη έμπρακτα στις εκάστοτε ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ευχαριστεί την Πετρολίνα για την πολυετή προσφορά της στην ομάδα μας και καλεί τους χιλιάδες υποστηρικτές μας όπως στηρίξουν με κάθε τρόπο την χορηγό εταιρεία.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Λεμεσού

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ