Κόντρα στον τρίτο χειρότερο... δαίμονα η Εθνική Κύπρου

Δημοσιεύθηκε 6.9.2023
Κόντρα στον τρίτο χειρότερο... δαίμονα η Εθνική Κύπρου

Υπερπροσπάθεια και εντελώς διαφορετικό πρόσωπο εν συγκρίσει με τους προηγούμενους αγώνες της θα χρειαστεί η Εθνική μας ομάδα για να πανηγυρίσει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, στον αγώνα με τη Σκωτία στο «ΑΕΚ Αρένα» την ερχόμενη Παρασκευή (8/9, 21:45).

Παρότι η αντίπαλος της Κύπρου δεν συγκαταλέγεται στις ιδιαίτερα ισχυρές ομάδες της Ευρώπης, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το ότι είναι πρωτοπόρος στον όμιλο με 4/4, έχοντας νικήσει ακόμη και την Ισπανία και κάνοντας διπλό στη Νορβηγία, λέει πολλά για τη δυναμικότητά της. Εκτός από αυτό, ωστόσο, η Εθνική μας έχει... αντίπαλο και την παράδοση.

Η Σκωτία είναι ένας από τους...κακούς δαίμονες της Κύπρου, και συγκεκριμένα ο τρίτος χειρότερος! Ούτε ισοπαλία δεν έχει πάρει η Εθνική μας από τους Σκωτσέζους σε οκτώ αναμετρήσεις που έχουμε δώσει μαζί τους στο παρελθόν. Μόνο με δύο αντιπάλους μετράει η Κύπρος περισσότερους αγώνες χωρίς να πάρει κέρδος: με τη Νορβηγία (επίσης βρίσκεται στον όμιλό μας) η οποία τον Ιούνιο μας κέρδισε για 12η φορά σε ισάριθμα ματς και την Ολλανδία (εννέα αγώνες).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ