Χρειάζεται αποδείξεις ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 3.9.2023
Χρειάζεται αποδείξεις ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια

Η πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους ήταν πολύ σημαντική για τον ΑΠΟΕΛ, για οικονομικούς κι όχι μόνο λόγους, όμως δεν ωφελεί σε τίποτα τους γαλαζοκίτρινους να στέκονται στον αποκλεισμό και από σήμερα (03/09) στο ντέρμπι με την Ομόνοια καλούνται να γυρίσουν σελίδα.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μεγάλο στόχο την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος και έτσι πλέον η προσοχή επικεντρώνεται αποκλειστικά πώς θα μπορέσει να σκαρφαλώσει εκεί και να παραμείνει.

Μία νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο» θα προσφέρει σημαντικούς πόντους στην ψυχολογία, ενόψει και της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Φυσικά, τεράστια σημασία έχουν και οι βαθμοί, και στο συγκρότημα του Ρικάρντο Σα Πίντο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα ζευγαρωθούν οι νίκες, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της AEZ (0-2).

Ο ΑΠΟΕΛ έχει να αποδείξει στον κόσμο του, που εξάντλησε τα εισιτήρια που του αναλογούσαν και ετοιμάζεται για τη δική του μάχη μετά την εξαιρετική παρουσία στις κερκίδες με τη Γάνδη, ότι έχει δυνατότητες στη φετινή σεζόν για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Στις απουσίες για το πλάνο του Πορτογάλου προπονητή προστέθηκε μετά τον αγώνα με τη Γάνδη και ο Κονσταντίνοφ, ενώ δεν μπορούν να βοηθήσουν ούτε σήμερα οι Κρέσπο και Γουίλσον.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ