Και πάλι Μάριος Ηλία, δυόμιση χρόνια μετά!

Δημοσιεύθηκε 2.9.2023
Και πάλι Μάριος Ηλία, δυόμιση χρόνια μετά!

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Μάριος Ηλία έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Κύπριος επιθετικός προτού συμπληρωθεί μισό λεπτό στον αγώνα του Εθνικού με τον Οθέλλο, βρήκε δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για λογαριασμό της ομάδας της Άχνας.

Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός του Εθνικού, στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΚ (5-5), είχε πετύχει χατ τρικ, ενώ έδωσε και μία ασίστ.

Για να βρούμε την προηγούμενη φορά που ο σκόραρε σε δύο διαδοχικούς αγώνες γυρίσαμε τον χρόνο δυόμιση χρόνια πίσω, όταν τον Μάιο του 2021 σκόραρε στις νίκες του Εθνικού επί Ερμή (2-0, έβαλε και τα δύο) και Καρμιώτισσας (5-0).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ