Στα πόδια της Σίτι το... καρέ, υπό πίεση η Τσέλσι (πρόγραμμα και βαθμολογία)

Δημοσιεύθηκε 2.9.2023
Στα πόδια της Σίτι το... καρέ, υπό πίεση η Τσέλσι (πρόγραμμα και βαθμολογία)

Mπήκε αφηνιασμένη η Μάντσεστερ Σίτι μιας και είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και την 4ης αγωνιστικής, έχοντας θεωρητικά εύκολο έργο, υποδεχόμενη το Σάββατο τη Φούλαμ.

Η Τότεναμ καλείται να αφήσει άμεσα πίσω της τον αποκλεισμό από το League Cup και να περάσει χωρίς απώλειες από την έδρα της Μπέρνλι, που αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Τσέλσι, που δεν έχει ξεκινήσει καλά, φιλοξενεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ και η -προερχόμενη από δύο διαδοχικές ήττες- Νιούκαστλ δοκιμάζεται στο «Amex Stadium» απέναντι στη δυνατή και φέτος Μπράιτον.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 02/09

14:30 Σέφιλντ Γιουν.-Εβερτον

17:00 Μπρέντφορντ-Μπόρνμουθ

17:00 Μπέρνλι-Τότεναμ

17:00 Τσέλσι-Νότιγχαμ Φόρεστ

17:00 Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ

17:00 Μπράιτον-Νιούκαστλ

Κυριακή 03/09

16:00 Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς

16:00 Λίβερπουλ-Αστον Βίλα

18:30 Αρσεναλ-Μάντσεστερ Γ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

Μάντσεστερ Σίτι 9

Γουέστ Χαμ 7

Τότεναμ 7

Λίβερπουλ 7

Άρσεναλ 7

Μπράιτον 6

Άστον Βίλα 6

Μάντσεστερ Γιουν. 6

Μπρέντφορντ 5

Τσέλσι 4

Κρίσταλ Πάλας 4

Φούλαμ 4

Νιούκαστλ 3

Νότιγχαμ Φόρεστ 3

Γουλβς 3

Μπόρνμουθ 1

Σέφιλντ Γιουν. 0

Μπέρνλι 0 -2αγ.

Λούτον 0 -2αγ.

Έβερτον 0

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ