Μετά την Τότεναμ, ο Άρης!

Δημοσιεύθηκε 1.9.2023
Μετά την Τότεναμ, ο Άρης!

Ο Άρης έκανε... σόου απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Διέλυσε με 6-2 τους πρωταθλητές Σλοβακίας και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, για τους οποίους θα μάθει αντιπάλους σήμερα (1/9) λίγο μετά τις 14:00.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τρομερή εξάρα των πρωταθλητών μας είναι η πρώτη που δέχεται η Σλόβαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 61 ολόκληρα χρόνια!

Η μοναδική άλλη φορά που η ομάδα της Μπρατισλάβας δέχθηκε τόσα γκολ ήταν το 1962/63, όταν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων συνετρίβη με 6-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Η Σλόβαν δέχθηκε επίσης δύο πεντάρες (5-0), το 2009 από τον Άγιαξ στα πλέι οφ του Europa League και το 2014 από τη Γιουνγκ Μπόις στη φάση ομίλων της ίδιας διοργάνωσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ