Ομόνοια: Ο Καμερουνέζος και η αβεβαιότητα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 30.8.2023
Ομόνοια: Ο Καμερουνέζος και η αβεβαιότητα

Νοουμένου ότι απομένει ένα 15νθήμερο μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, τίποτε δεν μπορεί να λεχθεί μετά βεβαιότητας για το ρόστερ της Ομόνοιας. Τόσο για προσθήκες, όσο και για αφαιρέσεις.

Για παράδειγμα χθες, υπήρξε κινητικότητα αφού τα δημοσιεύματα από τη Σουηδία αποδείκτηκαν τελικά βάσιμα και ο ακραίος επιθετικός Σαϊντού Αλιούμ ήρθε στην Κύπρο για να περάσει από το μικροσκόπιο του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο 20χρονος Καμερουνέζος είναι επιλογή του Γιέσπερ Γιάνσον αφού ανήκει στη Χάμαρμπι, ομάδα που ήταν προηγουμένως ο αθλητικός διευθυντής των πρασίνων και αν ικανοποιήσει, θα ενταχθεί στους πράσινους με τη μορφή δανεισμού από τη Σουηδική ομάδα. Κατέγραψε 11 συμμετοχές την περσινή σεζόν με τη δεύτερη ομάδα της Χάμαρμπι στην τρίτη κατηγορία της χώρας και άλλες τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ο νεαρός θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β'.

Από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει αν θα προκύψουν και άλλες προσθήκες, τόσο στην επίθεση που «απαιτεί» ο κόσμος όσο και στην άμυνα που φάνηκε ολοκάθαρα να υπάρχει πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι λίαν συντόμως το ρόστερ θα πάρει την τελική του μορφή και μέσα από την πορεία, θα φανεί κατά πόσον είναι ικανό να πρωταγωνιστήσει...

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η Ομόνοια καλείται να ανασυνταχθεί και να αφήσει πίσω το στραπάτσο με την Καρμιώτισσα. Μπροστά της είναι το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και σε αυτό έχει να αποδείξει πολλά, παρόλο που είμαστε ακόμη στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ