Xαμός για Λουκάκου, υποδοχή από 5.000 οπαδούς στη Ρώμη

Δημοσιεύθηκε 30.8.2023
Xαμός για Λουκάκου, υποδοχή από 5.000 οπαδούς στη Ρώμη

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να επισημοποιηθεί το deal της Ρόμα με τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος άσος πήγε χθες (29/08) στη Ρώμη για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα να υπογράψει με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Λουκάκου λοιπόν ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με τον ιδιοκτήτη των «τζαλορόσι» ο οποίος έκλεισε την συμφωνία και με την Τσέλσι, η οποία περιλαμβάνει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που θα δώσει η Ρόμα στους «μπλε» συν τα μπόνους.

Ο κόσμος της ιταλικής ομάδας έχει ενθουσιαστεί πάρα πολύ με αυτή τη μεταγραφή, με τον Βέλγο να γνωρίζει την αποθέωση από 5 χιλιάδες οπαδούς κατά την άφιξη του, όπως θα δείτε και το παρακάτω βίντεο.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ