Δύο «όχι», στην τρίτη πέναλτι αλλά άκυρο, δόθηκε το τέταρτο αλλά χάθηκε!

Δημοσιεύθηκε 27.8.2023
Δύο «όχι», στην τρίτη πέναλτι αλλά άκυρο, δόθηκε το τέταρτο αλλά χάθηκε!

Τέσσερα πέναλτι ζήτησε η Νέα Σαλαμίνα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα στο «Αμμόχωστος». Ο Ιωάννης Χριστοδούλου είπε «όχι» στα δύο πρώτα, ακολούθως παρότι σφύριξε το τρίτο, άλλαξε την απόφασή του και τελικά έδωσε το τέταρτο, το οποίο δεν έγινε γκολ!

Στο 3' οι ερυθρόλευκοι... φώναξαν για χέρι του Νταρίκουα και στο 22' για ανατροπή του Ντορεγκαράι, με τον ρεφ να έχει άλλη άποψη και με τον VAR Φωτίου να συμφωνεί μαζί του.

Στο τρίτο πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι είχαν επιτέλους τον Χριστοδούλου να σφυρίζει, για χέρι του Γιούρτσεβιτς στο 32'. Παρ' όλα αυτά, ο Φωτίου αυτή τη διαφορά διαφώνησε με τον διαιτητή καθώς -ορθώς- αντιλήφθηκε πως η μπάλα χτύπησε στο στήθος (και όχι στο χέρι) του αμυντικού του Απόλλωνα. Αποτέλεσμα, να καλέσει τον ρεφ στο on field review και να ακυρώσει ο Χριστοδούλου το πέναλτι.

Εντέλει, η Νέα Σαλαμίνα πήρε το... πολυπόθητο πέναλτι στο 45'. Ο Φωτίου κάλεσε τον Χριστοδούλου να εξετάσει στην οθόνη τράβηγμα του Νταρίκουα στον Ντορεγκαράι, ο ρεφ σφύριξε πέναλτι, αλλά ο Αργεντινός επιθετικός ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λίουενμπεργκ ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ