Τι ισχύει με Σαμπό στην Ανόρθωση (Çorum FK και συζητήσεις) 

Δημοσιεύθηκε 25.8.2023
Τι ισχύει με Σαμπό στην Ανόρθωση (Çorum FK και συζητήσεις) 

Το ενδιαφέρον της Çorum FK από την Τουρκία για τον Έρικ Σαμπό είναι υπαρκτό. Τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν βάση ωστόσο δεν έχει προκύψει ακόμα οριστική εξέλιξη. 

Η Çorum FK θέλει να αποκτήσει τον έμπειρο χαφ παρόλα αυτά δεν έχει προκύψει συμφωνία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει ακόμα απόσταση μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών για να προκύψει συμφωνία. 

Θυμίζουμε ότι ο Σλοβάκος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Ανόρθωση παρόλο που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκαγιέγο για τη νέα σεζόν. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ