Κοσόφσκι για Άρης-Ρακόφ: «Για όνομα του Θεού»

Δημοσιεύθηκε 14.8.2023
Κοσόφσκι για Άρης-Ρακόφ: «Για όνομα του Θεού»

Διαφωνεί με το πώς εξέλαβαν οι οπαδοί της Ρακόφ τη νίκη με 2-1 επί του Άρη στο πρώτο ματς και την απογοήτευσή τους που η ομάδα τους δεν πήρε καλύτερο σκορ, ο Καμίλ Κοσόφσκι.

Ο Πολωνός παλαίμαχος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ τη διετία 2008-10 (όντας μέλος της πρώτης πορείας στους ομίλους του Champions League) και στον Απόλλωνα τη σεζόν 2010/11, σε άρθρο του στο przegladsportowy με το οποίο συνεργάζεται, ανέφερε τα εξής:

«Είναι ώρα για μια σημαντική βδομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Δίνω προσοχή στον επαναληπτικό της Ρακόφ. Απόλαυσα το παιχνίδι των πρωταθλητών μας απέναντι στον Άρη. Φυσικά, είναι κρίμα για το γκολ που δέχθηκαν, αλλά... Διαβάζω, ακούω και παρατηρώ όλο και περισσότερους να παραπονιούνται για το αποτέλεσμα. Για όνομα του Θεού, κερδίσαμε!

Τώρα δεν έχουν κάτι να αποδείξουν, μόνο οι αντιπάλοι τους. Η ομάδα του Νταβίντ Σβάργκα έδειξε στο Μπακού ότι μπορεί να υπερασπιστεί αποτέλεσμα. Έτσι, η Ρακόφ πετάει για την Κύπρο ως φαβορί - μια ομάδα που έχει απλώς να υπερασπιστεί το προβάδισμα που πήρε στην πρώτη συνάντηση».

4612659220019026 image

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ