Ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει τον τερματοφύλακα της Ρακόφ, δεν τον δίνουν πριν τον Άρη

Δημοσιεύθηκε 10.8.2023
Ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει τον τερματοφύλακα της Ρακόφ, δεν τον δίνουν πριν τον Άρη

Στο στόχαστρο της Θέλτα φέρεται να βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Ρακόφ, Βλάνταν Κοβάσεβιτς, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα το οποίο αναπαράγεται από αρκετά πολωνικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχει στην πρώτη θέση της λίστας της τον πορτιέρο των αντιπάλων του Άρη στο Champions League κι ετοιμάζεται, εντός των προσεχών ημερών, να καταθέσει πρόταση.

Εκτιμάται πως η Θέλτα θα προσφέρει γύρω στα έξι εκατομμύρια ευρώ για τον Κοβάσεβιτς, την ώρα που, σύμφωνα με τους Πολωνούς, η Ρακόφ εκτιμά τον τερματοφύλακά της στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Πάντως, τονίζεται από διάφορα ΜΜΕ πως η Ρακόφ δεν θα μπει σε συζητήσεις για την πώληση του 25χρονου Βόσνιου πριν ολοκληρωθούν τα ευρωπαϊκά προκριματικά καθώς ποντάρει πολλά στον Κοβάσεβιτς, στον στόχο που τέθηκε να συμμετάσχει η ομάδα στο Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Έτσι, νοουμένου πως είναι... σωστές οι πληροφορίες των Πολωνών, δεν αναμένεται ο Άρης να «ευνοηθεί» από το ενδιαφέρον της Θέλτα για τον Κοβάσεβιτς, ο οποίος -σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας- είχε βρεθεί, σε προηγούμενες μεταγραφές περιόδους, και στο στόχαστρο των Mπάγερν Μονάχου, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπενφίκα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ