Ο παίχτης 20 εκατομμυρίων που ίσως βρεθεί στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 7.8.2023
Ο παίχτης 20 εκατομμυρίων που ίσως βρεθεί στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ

Ποδοσφαιριστή αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ (σύμφωνα με το transfermarkt) ενδέχεται να βρει στον δρόμο του ο ΑΠΟΕΛ, εάν ο ίδιος αποκλείσει στον τρίτο γύρο την Ντίλα Γκόρι και η Γάνδη επιβεβαιώσει τα προγνωστικά κόντρα στην Πογκόν.

Ο λόγος για τον Γκιφτ Ορμπάν.

Πρόκειται για 21χρονο Νιγηριανό επιθετικό τον οποίον η βελγική ομάδα αγόρασε τον περασμένο Γενάρη από τη νορβηγική Στάμπαεκ, έναντι 3,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέσα σε πέντε μήνες με τη φανέλα της Γάνδης ο Ορμπάν... έσπασε τα κοντέρ, σημειώνοντας 20 γκολ σε 22 εμφανίσεις, ενώ στη νέα σεζόν σκόραρε και στα δύο ματς που έπαιξε, απέναντι στην Κόρτραϊκ στο πρωτάθλημα και στη Ζίλινα στο Conference.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Μάρτιο ο Ορμπάν κατέγραψε το πιο γρήγορο χάτ-τρικ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όταν σκόραρε τα τρία γκολ σε διάστημα τριών λεπτών και 25 δευτερολέπτοων (31', 32', 34') στον αγώνα της Γάνδης με την Μπασακσεχίρ για τους 16 του Conference League.

Δεν είναι βέβαιο, πάντως, πως ο Ορμπάν θα βρίσκεται στο ρόστερ της Γάνδης μέχρι τους (πιθανούς) αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο νεαρός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ άλλων της Τότεναμ και της Λιλ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ