Σατσιάς: Άλλος ο λόγος, άλλη η αφορμή;

Δημοσιεύθηκε 2.8.2023
Σατσιάς: Άλλος ο λόγος, άλλη η αφορμή;

Στη Σερβία χωρίς τον Γιάννη Σατσιά βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Ο νεαρός μέσος «κόπηκε» από την αποστολή κι έμεινε στην Κύπρο, με απόφαση του Ρικάρντο Σα Πίντο, έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Από το πρωί της Τετάρτης έχουν βγει πληροφορίες σε σχέση με τον λόγο που ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός τον 20χρονο από τον επαναληπτικό της Πέμπτης (3/8, 21:00) με τη Βοϊβοντίνα στο ΓΣΠ. Το παράπτωμα του Σατσιά, ήταν η έντονη αντίδρασή του και η λογομαχία που είχε με τον Σα Πίντο, όταν ο τελευταίος του έκανε αυστηρή παρατήρηση μετά από δυνατό τάκλιν στην προπόνηση.

Ο Σατσιάς φέρεται να εκνευρίστηκε με τις έντονες παρατηρήσεις του Πορτογάλου (είχαν προηγηθεί κι άλλες, σύμφωνα με τις πληροφορίες) και μίλησε με έντονο ύφος στον προπονητή του.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η αφορμή για την πιο πάνω ενέργειά του, να είναι η γενικότερη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπισή του από τον Σα Πίντο.

Μετά από μια χρονιά στην οποία ο νεαρός παραγκωνίστηκε εντελώς από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πίστεψε πως η αλλαγή προπονητή θα του έκανε καλό, όμως προς το παρόν βλέπει να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Σατσιάς φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο του (στο τελευταίο φιλικό με τον Βόλο μπήκε στο 88', δεν έπαιξε καθόλου κόντρα στη Βοϊβοντίνα) και να μην νιώθει καλά με την κατάσταση που επικρατεί, κάτι που ενδεχομένως να έπαιξε τον ρόλο του στην αντίδρασή του έναντι του προπονητή του.

Θυμίζουμε πως ο εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος, κληθείς το βράδυ της Τρίτης πριν από την αναχώρηση της αποστολής να σχολιάσει την εξέλιξη με τον Σατσιά, παρέπεμψε στη σημερινή (19:30) συνέντευξη Τύπου, καλώντας τους δημοσιογράφους να απευθύνουν το σχετικό ερώτημα στον προπονητή, η απάντηση του οποίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ