Τι λένε στη Νέα Σαλαμίνα για το ποσό που δίνει η Ανόρθωση και τα δεδομένα για Τσίκο

Δημοσιεύθηκε 31.7.2023
Τι λένε στη Νέα Σαλαμίνα για το ποσό που δίνει η Ανόρθωση και τα δεδομένα για Τσίκο

Σε τοποθετήσεις του στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, αναφέρθηκε στην πρόταση της Ανόρθωσης για τον Τσίκο Μπάνζα και τα δεδόμενα για το ενδεχόμενο μεταγραφής του ποδοσφαιριστή.

«Δεν μπορώ να αναφέρω ακριβώς πόσα ζητάμε για τον Τσίκο, λόγω του ότι είναι διαπραγματευτικό χαρτί για την ομάδα μας. Ξεκάθαρα όμως δηλώνω πως δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής για 100 χιλιάδες ευρώ. Δεν γνωρίζω ακριβώς την πρόταση, αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει καν αυτό. Είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερο το ποσό» ανάφερε.

Όπως σημείωσε η συνεδρία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ τόνισε ότι δεν θα δοθεί απόψε η απάντηση αν θα παραχωρηθεί ή όχι ο παίκτης.

«Ένα ζήτημα είναι το ποσό της πρότασης κι άλλο πως διασφαλίζεις τα χρήματα και πότε. Επαναλαμβάνω πως για τις λεπτομέρειες θα μας ενημερώσει απόψε ο πρόεδρος. Δεν θεωρώ ότι απόψε θα είναι ένα ναι ή όχι. Πιθανό θα γίνει συζήτηση, να θέσει τις γραμμές της η Νέα Σαλαμίνα και μετά θα αναλάβει η διαπραγματευτική ομάδα. Δεν θεωρώ ότι θα έχουμε τελική κατάληξη σήμερα» σημείωσε.

Όσον αφορά την άφιξη του παίκτη, είπε: «Τον περιμένουμε την Τετάρτη. Θα του δοθεί η άδεια να μιλήσει με την Ανόρθωση εάν και εφόσον έρθουμε σε συμφωνία».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ