Ντέρμπι με τα αστέρια της στον πάγκο για να παίξει ρέστα με ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 30.7.2023
Ντέρμπι με τα αστέρια της στον πάγκο για να παίξει ρέστα με ΑΠΟΕΛ

Επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο πως η ρεβάνς της Πέμπτης (3/8) με τον ΑΠΟΕΛ στο Νόβι Σαντ αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα για τη Βοϊβοντίνα παρότι απόψε κάνει πρεμιέρα στο σερβικό πρωτάθλημα δίνοντας ντέρμπι στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

Πέραν του ότι οι Μάλμπασιτς και Κάγεβιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, θα προφυλαχθούν σήμερα ώστε να είναι 100% διαθέσιμοι στον επαναληπτικό, η Βοϊβοντίνα θα αφήσει εκτός από το σημερινό ντέρμπι και άλλους βασικούς της.

Όπως αναφέρουν σερβικά ΜΜΕ ο προπονητής Ράντοσαφ Μπατάκ αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο το αστέρι της ομάδας Νίκολα Τσούμιτς, τους Ραντούλοβιτς, Τραορέ οι οποίοι επίσης προορίζονται να παίξουν βασικοί και στον επαναληπτικό, ενδεχομένως ακόμη έναν-δύο ποδοσφαιριστές.

«Στόχος είναι να πάνε όσο πιο ξεκούραστοι γίνεται στο καθοριστικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ όπου θα κυνηγήσουν την ανατροπή ενός γκολ από την ήττα στη Λευκωσία» αναφέρεται στο Sportal ενώ προστίθεται πως «ο Μπατάκ ρίχνει όλα τα χαρτιά του στην επιβίωση της ομάδας στη διεθνή σκηνή».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ