Μολδαβία ή Ισραήλ ο Άρης αν αποκλειστεί από την ΜΠΑΤΕ

Δημοσιεύθηκε 24.7.2023
Μολδαβία ή Ισραήλ ο Άρης αν αποκλειστεί από την ΜΠΑΤΕ

Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στον γ' γύρο του Europa League, εάν αποκλειστεί από την ΜΠΑΤΕ στον β' γύρο του Champions League, έμαθε ο Άρης, μέσα από την κλήρωση που διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι πρωταθλητές μας σε περίπτωση αποκλεισμού τους από τους Λευκορώσους και υποβιβασμού τους στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του ζευγαριού Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβίας) - Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ).

Οι πράσινοι απεύχονται βεβαίως να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μια από τις πιο πάνω ομάδες καθώς στόχος είναι η πρόκριση επί της ΜΠΑΤΕ η οποία (πέραν του ότι θα τους εξασφαλίσει θέση σε όμιλο) θα τους στείλει απέναντι στη νικήτρια του ζευγαριού Ρακόφ-Καραμπάχ στον γ' γύρο του Champions League.

Οι αγώνες του γ' γύρου του Europa League θα διεξαχθούν στις 10 και 17 Αυγούστου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ