Η προκλήρωση της Ομόνοιας

Δημοσιεύθηκε 24.7.2023
Η προκλήρωση της Ομόνοιας

Πραγματοποιήθηκε η προκλήρωση της Ομόνοιας για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι των πρασίνων περιορίστηκαν σε τέσσερις κι αποτελούνται από τρία ζευγάρια και μία ομάδα που αρχίζει από τον γ΄ γύρο.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ομόνοιας εάν αποκλείσει την Καμπάλα:

  • Nτιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
  • Μίντιλαντ (Δανία) - Προγκρές (Λουξεμβούργο)
  • Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) - Παναβέζις (Λιθουανία)
  • Ορνταμπάσι (Καζακστάν) - Λέγκια (Πολωνία)

Όπως γίνεται αντιληπτό ο πήχης ανεβαίνει απότομα για το τριφύλλι εν συγκρίσει με τους Αζέρους τους οποίους αντιμετωπίζει στον β' γύρο, γεγονός αναμενόμενο ωστόσο από τη στιγμή που η Ομόνοια είναι στο γκρουπ των αδυνάτων.

Η κλήρωση του Conference League θα αρχίσει στις 15:00.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ