Συνεχίζει κανονικά στην προετοιμασία της Παρί ο Ντοναρούμα μετά τη ληστεία στο σπίτι του

Δημοσιεύθηκε 21.7.2023
Συνεχίζει κανονικά στην προετοιμασία της Παρί ο Ντοναρούμα μετά τη ληστεία στο σπίτι του
Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ιαπωνία, παρά το σοκ στο οποίο βρίσκεται μετά την άγρια ληστεία πού έγινε στο σπίτι του τα ξημερώματα.

Η συμμετοχή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στην προετοιμασία της Παρί Σεν Ζερμέν δεν αναμένεται να μειωθεί, παρά το γεγονός ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας και η σύζυγός του έπεσαν θύματα ληστείας μέσα στο σπίτι τους, με τους διαρρήκτες να τους δένουν και να τους χτυπούν.

Ο βασικός γκολκίπερ των πρωταθλητών του Σαμπιονά προσπαθεί να συνέλθει από την τραυματική εμπειρία που βίωσε μέσα στη νύχτα, και εκτός απροόπτου θα εξέλθει αυθημερόν από το νοσοκομείο στο οποίο διακομίστηκε.

Όπως άφησε να εννοηθεί το πρακτορείο «μανατζαρίσματος» αθλητών Team Raiola, το οποίο διαχειρίζεται και τον Ντοναρούμα, ο 24χρονος άσος θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Παρί, η οποία ετοιμάζεται να συνεχίσει την προετοιμασία της στη χώρα της Άπω Ανατολής.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ