Ισόπαλο το φιλικό Ανόρθωση-ΑΕΖ

Δημοσιεύθηκε 21.7.2023
Ισόπαλο το φιλικό Ανόρθωση-ΑΕΖ

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΖ έγινε σήμερα το πρωί στην Κυπερούντα.

Η ΑΕΖ προηγήθηκε με τον Γιουσούφ, με την Ανόρθωση να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκερέρο.

Η ενημέρωση από την ΑΕΖ:

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στην Ανόρθωση έδωσε η ομάδας μας σήμερα το πρωί στην Κυπερούντα. Ο Λιάσος Λουκά έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προχώρησε σε αρκετές δοκιμές. Το δείγμα ήταν θετικό. Η ΑΕΖ προηγήθηκε με τον Yusuf Rasheed. Η Ανόρθωση έφερε το παιχνίδι στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Guerrero. Το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου το οποίο κράτησε μέχρι τέλους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ