ΑΠΟΕΛ: Πέτροβιτς, Δώνης και μετά... διαγραφή

Δημοσιεύθηκε 19.7.2023
ΑΠΟΕΛ: Πέτροβιτς, Δώνης και μετά... διαγραφή

Έτοιμος να ολοκληρώσει το ντιλ με τον Ράντοσαφ Πέτροβιτς είναι ο ΑΠΟΕΛ. Ο 34χρονος Σέρβος αμυντικός χαφ βρίσκεται στην Κύπρο κι εφόσον περάσει επιτυχώς από ιατρικές εξετάσεις θα βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

Εφόσον επισημοποιηθεί η μεταγραφή του έμπειρου μέσου (ο οποίος παίζει και στο κέντρο της άμυνας) ο ΑΠΟΕΛ θα φτάσει τις επτά μεταγραφές, καθώς προηγήθηκαν οι Καραμανώλης, Ζεφτέ, Φαουάζ, Φετφατζίδης, Γουίλσον και Τομανέ.

Οι γαλαζοκίτρινοι οι οποίοι ανακοίνωσαν και επίσημα την επιστροφή του Τάσου Δώνη, ο οποίος υπόγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Με τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές (και τη διαγραφή του Μπεν η οποία θεωρείται δεδομένη) οι 17 θέσεις για μη γηγενείς στον Κατάλογο Α' θα συμπληρωθούν.

Aυτό, σημαίνει πως εάν υλοποιηθεί η πρόθεση απόκτησης αριστερού μπακ και πρόκειται για ξένο/κοινοτικό άνω των 22 ετών, θα χρειαστεί να διαγραφεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής μετά τον τραυματία Μπεν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ