Νίκολιτς: «Ξανά πρωτάθλημα και ομίλους Champions League» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε 16.7.2023
Νίκολιτς: «Ξανά πρωτάθλημα και ομίλους Champions League» - ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλες προσδοκίες ήρθε στον Άρη ο Βέλικο Νίκολιτς. O 23χρονος μέσος με 82 συμμετοχές στον Ερυθρό Αστέρα, ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο γραφείο Τύπου των πρασίνων πως πρέπει οι πρωταθλητές να επαναλάβουν το περσινό τους επίτευγμα και να κατακτήσουν ξανά τον τίτλο, ενώ προσδοκεί σε είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Ο Σέρβος χαφ εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του πως ο Άρης θα τον βοηθήσει να επανεκκινήσει την καριέρα του ενώ τόνισε πως του αρέσει ο τρόπος με τον οποίον αγωνίζεται η ομάδα της Λεμεσού.

Αναλυτικά όσα είπε...

Για το νέο βήμα στην καριέρα του και την αποδοχή της πρότασης του Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι μια νέα πρόκληση για μένα, μίλησα με τον προπονητή και μου είπε για το πρότζεκτ της ομάδας».

Αν πιστεύει πως ο Άρης θα τον βοηθήσει να επανεκκινήσει την καριέρα του: «Ναι ασφαλώς γιατί η ομάδα είναι πολύ νεανική, αγωνίζεται με τον τρόπο που μου αρέσει, ασκώντας πολλή πίεση, με μεγάλη κατοχή, πολλές αντεπιθέσεις και μου αρέσει πολύ αυτό».

Είχαμε πολλούς Σέρβους παίχτες στην Κύπρο, οι περισσότεροι είχαν κάτι κοινό, καλοί με την μπάλα στα πόδια. Σε είδα κυρίως στις προπονήσεις και είδα ότι είσαι επίσης καλός με την μπάλα στα πόδια και παρακολουθείς το παιχνίδι. Θεωρείς ότι αυτό ισχύει; «Ναι, είναι αλήθεια, σε ευχαριστώ. Η πραγματικότητα είναι πως είμαστε καλοί με την μπάλα, αλλά πρέπει να τρέχουμε περισσότερο».

Έχεις καλό προαίσθημα για αυτή τη σεζόν; «Είμαστε οι πρωταθλητές και έχουμε τα προκριματικά του Champions League. Ναι, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Βλέπω το μέλλον, πρέπει να επαναλάβουμε το περσινό επίτευγμα, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και η δική μου προσδοκία είναι αν μπορέοσυμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League».

Ήταν κάτι που ήταν στο μυαλό σου όταν υπέγραφες, το να παίξεις στους ομίλους; «Ναι, αν και έχω ήδη αγωνιστεί με τον Ερυθρό Αστέρα στους ομίλους. Παίζαμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Ναι, σκόραρα εναντίον της Τραμπζονσπόρ. Αλλά ο Άρης είναι μια νέα πρόκληση, μια νέα ευκαιρία να δείξω ξανά τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει».

Πώς σε υποδέχθηκαν οι συμπαίχτες σου, ήταν θερμοί μαζί σου, αισθάνεσαι άνετα; «Ναι, ναι, ασφαλώς. Γνωρίζω τον Ματία Σπόλιαριτς που μιλάει σέρβικα και τον Σλόμποταν (σ.σ. Ουρόσεβιτς), είναι όλοι πολύ καλοί, όλα είναι καλά».

Η παρουσία του Σλόμποταν σε βοήθησε, το να έχεις έναν συμπατριώτη σου μαζί; «Ναι, φυσικά, είναι καλύτερο και βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

Τι θα ήθελες να πεις στους οπαδούς του Άρη; Δεν έχουμε τόσους πολλούς αλλά είναι πιστοί και αγαπούν την ομάδα με πάθος. «Ελάτε να μας στηρίζετε σε κάθε παιχνίδι και θα σας το ανταποδώσουμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ