Απόλλων: Mε την επιστροφή να είναι... κομπλέ

Δημοσιεύθηκε 16.7.2023
Απόλλων: Mε την επιστροφή να είναι... κομπλέ

Αυτό που θα επιδιώξουν στον Απόλλωνα είναι με την επιστροφή στην Κύπρο στις 28 Ιουλίου, να έχουν συμπληρωμένο το ρόστερ τους. Οι κυανόλευκοι αναχωρούν τη Δευτέρα για τη Σλοβακία όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και από το παζλ λείπουν τρία κομμάτια με βάση τον αρχικό σχεδιασμό. Το ένα αφορά τερματοφύλακα και τα άλλα δύο τα άκρα της επίθεσης. Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα προγραμματισμού, βρέθηκαν κάποιες καλές περιπτώσεις όμως θέλουν να είναι πολύ προσεχτικοί ώστε να γίνουν κινήσεις ουσίας και όχι ποσότητας.

Υπάρχει ωστόσο μία καλή βάση παικτών με τους οποίους ο Μποκτάν Αντόνε θα μπορέσει να προχωρήσει τις σκέψεις του για τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται για τη νέα περίοδο.

Από εκεί και πέρα, η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει στο ρόστερ όσον αφορά τις αποχωρήσεις, είναι αυτή του Πάτρικ Γιόνστεν. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στον Ολλανδό ακραίο επιθετικό έχει δοθεί άδεια και δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Ελπίζουν πως θα βρει άμεσα τον επόμενο του σταθμό έτσι ώστε να αποχωρήσει με το λιγότερο δυνατό κόστος από τον Απόλλωνα.

Μετά την επιστροφή από τη Σλοβακία θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί. Είναι δεδομένο πως κάποιοι νεαροί θα πάνε σε άλλες ομάδες για να «ψηθούν» ενώ να θυμίσουμε πως με αυτό το καθεστώς έπαιξε ο Πέτρος Ψύχας στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μαλεκκίδης στη Νέα Σαλαμίνα, ο Γιώργος Ποντικός στη Δόξα και ο Θεόδωρος Χρυσοστόμου στην Πέγεια.

Τέλος, δεν προέκυψε καμία εξέλιξη με τον Σάλαϊ και πιθανή πώλησή του από τη Φενέρμπαχτσε. Ως γνωστό η ομάδα της Λεμεσού έχει σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ