Αυξάνει την πίεση για Χάρι Κέιν η Παρί Σεν Ζερμέν

Δημοσιεύθηκε 13.7.2023
Αυξάνει την πίεση για Χάρι Κέιν η Παρί Σεν Ζερμέν
LONDON, ENGLAND - APRIL 08: Harry Kane of Tottenham Hotspur applauds the fans after the team's victory during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Brighton & Hove Albion at Tottenham Hotspur Stadium on April 08, 2023 in London, England. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Τότεναμ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας, η οποία αξιώνει εκατό εκατομμύρια ευρώ, για να αφήσει τον Άγγλο επιθετικό να αποχωρήσει από το Λονδίνο.

Ο Κέιν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Μπάγερν Μονάχου, η οποία προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να έρθει σε συμφωνία με την Τότεναμ για την απόκτησή του, όμως όλες οι προτάσεις που είχε καταθέσει είχαν απορριφθεί. Ο Κέιν προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης της γαλλικής ομάδας και ο ίδιος φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Λονδίνο, για να συνεχίσει την καριέρα του.

novasports.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ