Εγκρίθηκε η συμφωνία εταιρείας-σωματείου από τα μέλη της Ομόνοιας

Δημοσιεύθηκε 12.7.2023
Εγκρίθηκε η συμφωνία εταιρείας-σωματείου από τα μέλη της Ομόνοιας

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του σωματείου της Ομόνοιας η οποία διεξήχθη στο Pavilion υπό την παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου.

Η συμφωνία υπερψηφίστηκε από τα μέλη των πρασίνων με ποσοστό 88%. Υπέρ ψήφισαν 322, κατά 36 μέλη, ενώ υπήρξαν 6 λευκά και ένα άκυρο.

Πρόκειται για μια ιστορική μέρα καθώς όπως ανέφεραν οι δύο πλευρές η νέα συμφωνία εξασφαλίζει από τη μια τη βιωσιμότητα του Σωματείου και από την άλλη την ανταγωνιστικότητα της ομάδας για να πρωταγωνιστήσει.

Στη συνέλευση έδωσαν το παρών τους περίπου 400 μέλη, στα οποία παρουσιάστηκε αναλυτικά η νέα συμφωνία, ενώ είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους. Μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις η νέα συμφωνία εγκρίθηκε, με τον Σταύρο Παπασταύρου να συνεχίζει ως Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας. Με τη νέα συμφωνία ο Παπασταύρου θα έχει την ευχέρεια να κάνει τις επενδύσεις που θέλει, και θα μπορεί και ο ίδιος να πωλήσει τις μετοχές μετέπειτα με βάση τους όρους της συμφωνίας που θα υπάρχει.

Με το τέλος της συνέλευσης ο Παπασταύρου ευχαρίστησε τα μέλη και άπαντες έστειλαν το μήνυμα για μια δυνατή Ομόνοια σε όλα τα αθλήματα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ