Αρχίζει με τη Λεβίτσε τον δρόμο για τους ομίλους η ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε 5.7.2023
Αρχίζει με τη Λεβίτσε τον δρόμο για τους ομίλους η ΑΕΚ

Το εμπόδιο της Σλοβακικής Λεβίτσε θα κληθεί να υπερκεράσει η ΑΕΚ προκειμένου να κάνει θετικό ποδαρικό στα προκριματικά του Basketball Champions League.

Ως εκ τούτου, η σημερινή κλήρωση έδωσε μία γνώριμη αντίπαλο (αγωνίστηκε πέρσι με τον Κεραυνό) για το κυπριακό κοινό στην ομάδα της Λάρνακας.

Ο δρόμος για το ένα και μοναδικό εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Basketball Champions League περνάει στα ημιτελικά από τον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα - TSU Τιφλίδας και στον τελικό από την ομάδα που θα προκύψει από τις αναμετρήσεις Μπάκεν Μπέαρς (Δανίας) – Πέγια (Κοσόβου) και Κάλεφ (Εσθονίας) – Νόρκοπινγκ Ντόλφινς (Σουηδίας).

Ο αγώνας για τον πρώτο προκριματικό κόντρα στη Λεβίτσε είναι προγραμματισμένος για τις 25 Σεπτεμβρίου και θα λάβει χώρα στην Αντάλια της Τουρκίας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ