Πετάει με 29 παίχτες η Ομόνοια - Η αποστολή για Πολωνία

Δημοσιεύθηκε 4.7.2023
Πετάει με 29 παίχτες η Ομόνοια - Η αποστολή για Πολωνία

Απόψε στις 21:15 αναχωρεί η αποστολή της Ομόνοιας με προορισμό το Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιήσει στο αθλητικό κέντρο «Μπινκόφσκι» το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν τους 29 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, με τη λίστα να περιλαμβάνει βεβαίως τις τρεις μεταγραφές (Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σιπριάνο) και νεαρούς της β' ομάδας.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Αναχωρεί απόψε, στις 21:15, η αποστολή της ομάδας μας για την Πολωνία, όπου θα εγκατασταθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Μπινκόφσκι», για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Νεμάνια Μίλετις, Νόβιτσα Εράκοβιτς, Γιάννης Κούσουλος, Κωνσταντίνος Παναγή, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Πάρης Ψάλτης, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Άνταμ Λανγκ, Άνταμ Μάθιους, Ρομάν Μπεζούς, Νικόλας Κυριακίδης, Τασίν Οζλέρ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Λοΐζος Λοΐζου, Αλέξανδρος Καϊάφας, Φουάντ Μπασιρού, Γουίλι Σεμέδο, Κωνσταντίνος Χρίστου, Μορέτο Κασάμα, Παναγιώτης Ανδρέου, Φρανσίς Ουζόχο, Γιάν Λέτσιακς, Αντρέας Χρίστου, Φαμπιάνο, Μαρκίνιος Σιμπριάνο και Κωνσταντίνος Παντελή.

Κατά την χρονική περίοδο παρουσίας μας στην Πολωνία, θα δώσουμε τα ακόλουθα τρία φιλικά παιχνίδια:

7 Ιουλίου, 18:00 (ώρα Κύπρου): ΟΜΟΝΟΙΑ – GORNIK LEKZNA

10 Ιουλίου, 18:00 (ώρα Κύπρου): ΟΜΟΝΟΙΑ – HAPOEL BEER SHEVA FC

15 Ιουλίου, 18:00 (ώρα Κύπρου): ΟΜΟΝΟΙΑ – RADOMIAK FC

Πληροφορίες για τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων θα δώσουμε τις επόμενες μέρες.

Η επιστροφή της αποστολής μας στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουλίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ