Ανακοινώθηκε περήφανα από τη νέα του ομάδα ο Μπεργκ!

Δημοσιεύθηκε 2.7.2023
Ανακοινώθηκε περήφανα από τη νέα του ομάδα ο Μπεργκ!

Βρήκε τον νέο σταθμό της καριέρας του ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ο πρώην προπονητής Ομόνοιας και Πάφου συνεχίζει την καριέρα του στη Σουηδία, έχοντας υπογράψει στην ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Η σουηδική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Νορβηγό προπονητή, εκφράζοντας την περηφάνια της για τη συνεργασία της μαζί του.

«Η ΑΪΚ περήφανα καλωσορίζει τον Χένινγκ Μπεργκ ως τον νέο της προπονητή. Φυσικά δεν αγνοούμε τη λαμπρή καριέρα του ως ποδοσφαιριστή αλλά είναι κυρίως λόγω των επιτευγμάτων του ως προπονητή που πιστεύουμε πως ταιριάζει πολύ για να είναι ο νέος προπονητής μας. Πήρε πρωταθλήματα σε αρκετές χώρες κι έχει μεγάλη εμπειρία από διάφορα πρωταθλήματα» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Στην ανακοίνωση αναλύεται το βιογραφικό του Νορβηγού και γίνεται βεβαίως αναφορά στην παρουσία του σε Ομόνοια και Πάφο, στα επιτεύγματα του με το τριφύλλι καθώς και στο ότι αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Κύπρο το 2021.

«Ανυπομονώ να γίνω μέρος της ΑΪΚ. Είναι μια περήφανη και παραδοασική ομάδα με φανταστικούς οπαδούς. Η ΑΪΚ έχει σπουδαία προοπτική και πραγματικά ανυπομονώ να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα μαζί με τους παίχτες, το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και τη διοίκηση. Μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την ΑΪΚ στην κορυφή του σουηδικού ποδοσφαίρου» ανέφερε ο Μπεργκ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ