Προς αλλαγή ξανά στον άσο η ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 23.6.2023
Προς αλλαγή ξανά στον άσο η ΑΕΛ

Γι’ ακόμη μια χρονιά η ΑΕΛ είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει τον βασικό της τερματοφύλακα, καθώς φαίνεται ότι δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Λεμεσού και τη νέα χρονιά ο Μούριελ Μπέκερ.

Στο πλαίσιο των αναπροσαρμογών στα συμβόλαια έγινε πρόταση με μειωμένες απολαβές στον 36χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος δεν έμεινε ευχαριστημένος και βρίσκεται στο ψάξιμο για να βρει ομάδα στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Συνεπώς, οι γαλαζοκίτρινοι –αν και βγαίνει ότι δεν θα τους χαλούσε η παραμονή του Bραζιλιάνου, αφού έδειξε την περσινή χρονιά ότι μπορεί να προσφέρει– θα ψαχτούν για νέο πορτιέρο.

Θυμίζουμε ότι ο Μπέκερ είχε έρθει το καλοκαίρι του 2022 υπογράφοντας διετές συμβόλαιο και λίγο αργότερα αποτέλεσε παρελθόν ο προηγούμενος βασικός τερματοφύλακας Μπάλαζ Μέγιερι, που είχε διακρίνει ότι επί ημερών του τότε προπονητή Χόρχε Σίλας δεν θα λογαριαζόταν ως η πρώτη επιλογή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ