Η Μαρσέιγ θέλει Μαρσελίνο, αυτός περιμένει… Θέλτα!

Δημοσιεύθηκε 19.6.2023
Η Μαρσέιγ θέλει Μαρσελίνο, αυτός περιμένει… Θέλτα!
Το όνομα του Μαρθελίνο παίζει έντονα για τον πάγκο της Μαρσέιγ, ωστόσο η «Marca» υποστηρίζει πως ο Ισπανός τεχνικός… περιμένει τη Θέλτα.

Ο Μαρθελίνο κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά από το περασμένο καλοκαίρι, αναζητώντας την επόμενη πρόκληση της καριέρας του. Ένας προπονητής που δείχνει να… δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη χώρα του, παρότι αρκετές ομάδες εκτός Ισπανίας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Μία εξ αυτών είναι και η Μαρσέιγ, η οποία εξετάζει έντονα την περίπτωσή του αλλά ο 57χρονος προπονητής φέρεται να επιθυμεί κάτι άλλο! Όπως υποστηρίζει η «Marca», o Μαρθελίνο περιμένει τη Θέλτα, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή και έχει τον τεχνικό από την Αστούρια στην κορυφή της λίστας της.

Ανάμεσα στους υποψήφιους βρισκόταν και ο Ιραόλα που επέλεξε την Μπόρνμουθ, ενώ οι επαφές πλέον με τον Μαρθελίνο θα πάρουν… σάρκα και οστά και θα φανεί τι θα συμβεί.

Φυσικά, το ρεπορτάζ της Θέλτα έχει πλέον και μπόλικο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο επόμενος προπονητής θα αποφασίσει και για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα ο οποίος ήταν δανεικός στην ΑΕΚ την περασμένη σεζόν.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ