Έριξε... άκυρο και ο Μόντριτς στο «χρυσάφι» της Αλ Χιλάλ!

Δημοσιεύθηκε 12.6.2023
Έριξε... άκυρο και ο Μόντριτς στο «χρυσάφι» της Αλ Χιλάλ!

Μετά τον Λιονέλ Μέσι και ο Λούκα Μόντριτς έριξε ηχηρό «άκυρο» σε εξωφρενική πρόταση της Αλ Χιλάλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο 37χρονος Κροάτης χαφ αρνήθηκε την πρόταση των Σαουδαράβων και βλέπει μόνο την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης.

H Αλ Χιλάλ προσέφερε 80+20 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος διετίας στον εκ των αρχηγών των «Μερένγκες», ο οποίος όμως δεν συγκινήθηκε.

Ο Μόντριτς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θέλει να παραμείνει στη «Βασίλισσα» μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και μάλιστα έχει βάλει ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2024.

H Ρεάλ αγόρασε τον Μόντριτς από την Τότεναμ το 2012 και αυτά τα χρόνια μετράει 488 εμφανίσει με 37 γκολ και 77 ασίστ.

Ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» του 2018 έχει στο παλμαρέ του πέντε Champions League, ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τέσσερα UEFA Super Cup άλλα τόσα εγχώρια, τρία πρωταθλήματα και δυο κύπελλα.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ