Διέψευσε ο Σουάρες πως ακολουθεί τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Δημοσιεύθηκε 9.6.2023
Διέψευσε ο Σουάρες πως ακολουθεί τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
Ο Λουίς Σουάρες διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει στο Μαϊάμι και την Ίντερ, μετά την μεταγραφή εκεί του Λιονέλ Μέσι.

Τέλος στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή για την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ ελέω της μετακίνησης εκεί του κολλητού του Λιονέλ Μέσι έβαλε ο Λουίς Σουάρες.

Ο βετεράνος Ουρουγουανός σέντερ φορ, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Γκρέμιο, μίλησε στην «El Observador» και ξεκάθαρισε πως είναι χαρούμενος στην βραζιλιάνικη ομάδα και πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει διαψεύδοντας έτσι τα πρόσφατα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η απάντησή του ήταν:

«Είναι απίθανο (να φύγω), είμαι χαρούμενος στην Γκρέμιο κι έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ