ΑΕΚ: Έχει πολλά να κάνει ο Ρόκα...

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 7.6.2023
ΑΕΚ: Έχει πολλά να κάνει ο Ρόκα...

Σηκώνει μανίκια ο Τσάβι Ρόκα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, αφού η ομάδα καλείται να παρουσιαστεί «γεμάτη» και πανέτοιμη ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ περί τα τέλη ερχόμενου Ιουλίου. Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες στην ΑΕΚ δεν είναι λίγες, λαμβάνοντας υπόψη και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Όμρι Άλτμαν, ενώ έντονο φαίνεται να είναι και το ενδιαφέρον που προκύπτει για τον Ιμάντ Φαράζ από ομάδες της Ελλάδας.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναγκάζουν τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή των κιτρινοπράσινων να ψαχτεί για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι για κάλυψη του κενού που αφήνει ο Άλτμαν κι αυτού που ίσως αφήσει ο Φαράζ. Και μιλάμε για δύο βασικότατα στελέχη της ομάδας.

Μετά και τη φυγή των Γιάκολις, Νίκολιτς και Γκρόμοφ, οι οποίοι αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο αλλά απογοήτευσαν, τη δεδομένη στιγμή οι μόνοι σίγουροι για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ ενόψει της νέας περιόδου είναι οι Τρισκόφσκι, Λόπες, Γκάμα και Γκιούρτσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ναούμ, ο οποίος μπορεί να θεωρηθεί μία καλή επιλογή για τις πτέρυγες της επίθεσης, αναμένεται να είναι έτοιμος από αγωνιστικής άποψης περί τα τέλη του τρέχοντος έτους λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε από την Ιταλία όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης. Οι ανάγκες της ΑΕΚ όσον αφορά την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής είναι πολλές.

Με βάση την αποχώρηση του Άλτμαν η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει πίσω από τον φορ (στη θέση αυτή παίζει και ο Τρισκόφσκι). Επιτακτική φαντάζει και η ανάγκη απόκτησης ενός ικανού σέντερ φορ που θα έχει το εύκολο γκολ, κάτι δεν έχει ο Λόπες, ενώ οι ιθύνοντες την ΑΕΚ δεν πρέπει να ξεχνούν ότι ο Τρισκόφσκι «πατά» πια τα 37 του χρόνια (13/3/87). Σε περίπτωση, δε, που αποχωρήσει και ο Φαράζ, τότε η ΑΕΚ θα χρειαστεί γερή ενίσχυση και στα άκρα της επίθεσης, καθότι ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για την αγωνιστική κατάσταση του Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και μεγάλη αποχή, ενώ τον ερχόμενο Νοέμβριο (15/11/87) θα «κλείσει» κι αυτός τα 36 του χρόνια…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ