Σακκάς: «Αξίζαμε να μείνουμε, η βαθμολογία δεν λέει ψέματα»

Δημοσιεύθηκε 29.5.2023
Σακκάς: «Αξίζαμε να μείνουμε, η βαθμολογία δεν λέει ψέματα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ (1-1) και την εξασφάλιση της παραμονής της στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, ήταν μια χρονιά που όσοι εργάστηκαν στη Δόξα έδωσαν τα πάντα για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες δουλέψαμε πολύ σκληρά, αξίζαμε να μείνουμε, αυτό δείχνει και η βαθμολογία που δεν λέει ψέματα. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια, κερδίσαμε αρκετούς πόντους, ήμασταν στο -5 και πήγαμε στο +10. Μετά είχαμε μια περίοδο με προβλήματα, ατυχίες, όμως μείναμε ψύχραιμοι, ήρεμοι, στηρίξαμε τους παίκτες και μας το ανταπέδωσαν. Είμαι πολύ περήφανος που δούλεψα με αυτά τα παιδιά, το ήθελαν πάρα πολύ και το έδειξαν σήμερα, ακόμη και τραυματίες τα έδωσαν όλα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με εμπιστεύτηκε, τους συνεργάτες του και το επιτελείο μου για τη σκληρή δουλειά. Επαναλαμβάνω ότι η Δόξα άξιζε να μείνει στην κατηγορία. Ασχολήθηκε μόνο με το σπίτι της και τα κατάφερε έστω και τόσο δύσκολα. Αφιερώνω αυτή την παραμονή σε δύο παιδιά που δεν είναι πλέον μαζί μας, στον Γιάννη Καραμανώλη όπως επίσης και στον Μάριο Γεωργίου που δουλέψαμε μαζί στην Αλκή και χάσαμε παραμονή στο 105».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ